Omogočamo vam, da pridobite vse potrebne informacije glede posameznih produktov in njihovih ustreznih cen za večino slovenskih zavarovalnic, ki se ukvarjajo z zavarovanjem nepremičnin.

Izpolnite obrazec in pripravili vam bomo ponudbo večih zavarovalnic z najvišjimi popusti, katere zastopniki večinoma namenjajo le sebi in svojimi najbližjim.

Lahko pa staro polico tudi skenirate in nam jo pošljete na na fax: 02 228 22 59 ali e-mail:
info@zavarovanje-nepremicnine.si.

V kolikor boste s ponudbo zadovoljni, vas bo kontaktiral naš svetovalec in dogovorili se bosta za sklenitev zavarovanja.

Predlagamo, da poizvedbo za ponudbo napišete vsaj kakšen teden pred potekom zavarovanja, da se lahko nato v miru uskladimo in ugodimo vsem vašim željam.

Sora skupina
družba za zavarovalno
zastopanje d.o.o.

Partizanska cesta 30
SI-2000 Maribor

ZAVAROVANJE NEPREMIČNINE


Spodaj vpišite vaše osebne podatke in pripnite skenirano zavarovalno polico (pritisnite gumbek brskaj in poiščite polico, ki ste jo shranili na vaš računalnik). Na ta način vam ni potrebno vpisovati vseh podatkov od avtomobila. Ponudbo vam bomo poslali na vaš elektronski naslov.


Ime in priimek
Telefon (MOBILNI)
E-mail
Polica (Datoteka)Obvestilo! Trenutno pošiljanje prilog ni mogoče. Prosimo, da nam prilogo pošljete na e-naslov: info@sora-skupina.si


(C)2010 - Sora skupina družba za zavarovalno zastopanje d.o.o. - Vse pravice pridržane - Pravno obvestilo